Головна » 2016 » Травень » 6 » Привітання з Днем Перемоги
10:25
Привітання з Днем Перемоги

Шановні відвідувачі сайту – колеги, друзі, пересічні громадяни

    Прийміть сердечні вітання з нагоди 71-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ! 
          У ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять усіх тих, чиї життя були поглинуті виром найбільш кровопролитної в історії людства війни. Ми схиляємо свої голови перед мільйонами загиблих українців – тими, чиї імена були вписані до історії золотими літерами й тими, чиїх імен ми не знаємо й до тепер. 
         Народ України приніс на вівтар Перемоги величезні жертви – кожен п’ятий житель нашої країни віддав своє життя задля свободи і незалежності рідної землі, в ім’я кращої долі своїх дітей, онуків і правнуків.

        Вшановуємо й представників покоління, обпаленого вогнем війни – ветеранів, учасників бойових дій, дітей війни та всіх тих, чиї долі було понівечено у безжальній воєнній круговерті двадцятого століття. Уклінно дякуємо їм за той неоціненний внесок, який вони зробили у спільну справу відновлення миру на території нашої держави та її повоєнної відбудови. 
                            Дорогі ветерани! 
          Завдяки Вашому безсмертному подвигу, мужності та жертовності ми можемо сьогодні творити власну історію у своїй державі. Саме Ви звели міцні підвалини майбутньої незалежності України, самовіддано захищаючи рідну землю та її народ.

          Щиро бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, миру, добробуту та довгих щасливих років життя. Нехай Ваш героїчний внесок у Перемогу слугує яскравим прикладом для прийдешніх поколінь і надихає Всіх нас на утвердження у суспільстві єдності в ім’я розквіту Путильщини, процвітання Української держави. Нехай непохитною буде віра в те, що разом ми подолаємо усі негаразди, знайдемо гідні відповіді на виклики часу і житимемо у вільній, єдиній, соборній європейській Україні, в якій шанують героїчне минуле і плекають мирне майбутнє. 
Зі святом вас, з Днем Перемоги! Слава Україні! Слава її героям! 


З повагою працівники Путильського РЦСССДМ 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 561 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: