Головна » 2018 » Вересень » 30 » Привітання з Днем усиновлення!
08:00
Привітання з Днем усиновлення!

Щороку 30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який співпадає з днем великого православного свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів, працівників служб у справах дітей та центрів соціальної служби для сім'ї, дітей і молоді.

Цей день є символом милосердя і добра до людей. Ми щиро вітаємо усіх тих, для кого закон життя – людяність, тих, хто робить дитинство щасливим, всіх наших дорогих батьків, які стали прийомними батьками, батьками – вихователями, опікунами; тим, хто став мамами та татами для дітей, які залишилися без батьківської піклування. День усиновлення відзначають раз на рік, проте любов і ласка, тепло і турбота, які дарують батьки своїм тепер вже назавжди рідним дітям, - це щоденний подвиг їхніх великих батьківських сердець.

Усиновити дитину - означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Стати для чужої дитини матір’ю, перейматися до кінця життя її проблемами – чи не є це подвигом материнства. Ми пишаємось своїми усиновителями, прийомними батьками, батьками-вихователями, опікунами, піклувальниками. Це свято життєвої мужності і щирості, свято розуміння, великої душі та великого терпіння.

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї та потребує родинного тепла і турботи. Шановні усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни та піклувальники! Прийміть наш земний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

У цей урочистий день ми повинні подумати також і про тих дітей, які ще чекають на родину. Сподіваємось, що спільними зусиллями влади і громади ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала сім’ю, а цей день став, насправді, святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та народженням щасливих українських родин.

 Бажаємо продовжувати нести любов, добро та ласку у серця дітлахів. Дітям, які з різних причин втратили родину, може допомогти кожен, хто не байдужий. Турбота про таких дітей – спільна задача та обов’язок держави, суспільства, громадян.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 298 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: