Головна » 2017 » Травень » 12 » Привітання з нагоди відзначення Дня Матері
12:39
Привітання з нагоди відзначення Дня Матері

Дорогі наші матері, майбутні матері, вагітні!

         Від імені працівників районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро вітаємо Вас з одним з найтепліших і найдушевніших свят – Днем Матері!

Мама – найдорожче слово у світі. Де б ми не були, що б не робили, Вона завжди освітлює наш шлях ніжним серцем, сповненим любові. Вона – берегиня родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках.

Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, і завжди любитиме, не дивлячись ні на що. Від Вас, матерів, у великій мірі залежить, якими виростуть наші діти, отже, яким буде майбутнє нашої України. Ваші ласка, доброта й терпіння бережуть українську націю. Терплячі, люблячі, мужні, нескоренні, вічні...

Не стане слів, аби подякувати за Вашу материнську любов, що є для нас вічним пожиттєвим оберегом, за тепло Вашого серця, котре завжди готове пробачити і зрозуміти. Спасибі Вам за тепло, за ніжність і невичерпну ласку.

У цей святковий день, милі, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові і пошани! Хай у Ваших очах не гаснуть усмішки! . Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші дітки: і рожевощока малеча, і статні юнаки та дівчата, ті, котрі самі пізнали щастя батьківства і ті, кому вже життя помережило скроні сріблом. Поваги Вам і шани від людей, а від Всевишнього – благословіння!

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 446 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: