Головна » 2019 » Травень » 11 » Привітання з нагоди відзначення Дня Матері
16:17
Привітання з нагоди відзначення Дня Матері

Шановні відвідувачки сайту !

Від імені працівників Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем матері!

Материнство – безцінний дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім'ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами своєї Батьківщини.

Доземний уклін Вам, дорогі наші матері, за Ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну копітку працю. Особливі слова подяки висловлюю прийомним батькам Сімчук Олені Іванівні, Довбуш Стефанії Гаврилівні, Труфин Ганні Василівні, Семенів Антоніні Іллівні, Тодосійчук Галині Василівні, опікунам, піклувальникам, багатодітним матерям Путильщини та всім жінкам, які виховують дітей. В міцній і дружній сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та щирої любові до рідного краю.

Від усієї душі бажаю нашим дорогим матерям здоров'я, родинного затишку, добробуту і впевненості у прийдешньому дні. Господнього благословення Вам і Вашим родинам!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 234 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: