Головна » 2014 » Грудень » 31 » Привітання з новорічними та різдвяними святами
20:04
Привітання з новорічними та різдвяними святами


Привітання з новорічними та різдвяними святами

Ось і наближається довгоочікуване Новорічне свято, і ми проводжаємо в історію непростий, сповнений випробовуваннями, рік нашої спільної долі. Кожен рік залишає в історії і нашій пам’яті свій особливий слід. Сьогодні, проводжаючи 2014 –й рік, ми, в першу чергу,  згадуємо Революцію гідності, героїзм і патріотизм українців -  захисників Батьківщини, волонтерів, які стали  справжньою підтримкою українських воїнів. 2014- рік – був роком розчарувань для 12 тис. фахівців з соціальної роботи, які втратили роботу через необдумані кроки певних посадовців Міністерства, однак ще жевріє надія на їх повернення. Цей рік був також  роком надій, сподівань.

       У новорічні та різдвяні свята за давньою традицією прийнято бажати та вінчувати один одному, родинам миру добробуту і злагоди.
       Тож прийміть і наші щиросердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Хай неодмінно збудуться всі ваші світлі наміри, здійсняться добрі справи, справдяться численні побажання здоров’я і щастя, що їх щедро даруватимуть вам у ці святкові дні рідні, близькі, друзі та колеги.

       Сподіваюсь, що рік, який наступає, буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя та впевненість у завтрашньому дні.

       Нехай незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди.  Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря Нового 2015 року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра. Нехай тепло родинного вогнища зігріває ваші душі і серця, нехай у кожну домівку прийдуть святковий настрій, достаток і віра у завтрашній день.  Благословення Господнього, взаєморозуміння, віри, надії, любові з року в рік і на многая літ!

З повагою директор Путильського РЦСССДМ Марія Фокшек

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 620 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: