Головна » 2013 » Січень » 14 » ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ДІЯЛЬНОСТІ ПУТИЛЬСЬКОГО РЦСССДМ на 2013 рік
17:37
ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ДІЯЛЬНОСТІ ПУТИЛЬСЬКОГО РЦСССДМ на 2013 рік

ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ДІЯЛЬНОСТІ 

ПУТИЛЬСЬКОГО РЦСССДМ на 2013 рік:

ü      Пролонгування та укладання угод щодо співпраці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з соціальними партнерами  щодо реалізації соціальних програм.

ü      Забезпечення роботи всіх спеціалізованих формувань Центру.

ü      Забезпечення соціального інспектування і соціального супроводу сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах .

ü      Забезпечення соціального супроводу 2 ДБСТ та 2 ПС

ü      Сприяння розвитку та підтримці сімейних форм влаштування дітей - сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування ( адже є навчено 2 сім’ї, однак статусу ПС ще не набули)

ü      Проведення соціальних інформаційно-просвітницьких заходів в рамках «МКП соціальної роботи».

ü      Забезпечення доступу всіх категорій населення до якісних соціальних послуг ( через діяльність фахівців з соціальної роботи в кожній територіальній громаді району).

ü      Підтримка та реалізація соціальних програм  в контексті  забезпечення соціального обслуговування та соціальної реабілітації сімей і осіб, які опинились у складних життєвих обставинах (надання соціальних послуг особам та сім’ям з проблемами алко-, наркозалежності; насильства; ВІЛ\СНІД; дітям, позбавленим батьківського піклування; дітям-сиротам з числа випускників інтернатних закладів; особам, які перебувають у конфлікті з законом; сім’ям опікунів/піклувальників ; дітям чи особам з особливими потребами.).

ü      Активізація районної громади (громадських, благодійних, релігійних організацій) щодо підтримки у реалізації соціальних заходів з метою підвищення потенціалу сімей, дітей, молоді.

ü      Виконання завдань та забезпечення потреб громади району, які виникатимуть в процесі роботи Центру.

 *Запрошуємо до співпраці всіх, хто не байдужий до вирішення соціальних проблем громади району. Ваша допомога не обов’язково має бути визначена певним грошовим еквівалентом. Проте, посильна участь у чиїйсь людській долі може радикально змінити життя на краще цілої родини. А ваш вчинок стане гарним прикладом вияву милосердя, людяності та бажання не на словах, а на ділі зробити свою країну кращою та щасливішою.

 Директор Центру                                    Марія Іллівна Фокшек

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 411 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: