Головна » 2019 » Травень » 30 » Про поїздку в м. Чернівці на свято "Веселкове дитинство моє"
19:00
Про поїздку в м. Чернівці на свято "Веселкове дитинство моє"

Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії.

Напередодні цієї дати працівники Путильського районного  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  організували поїздку дітей району на обласний захід «Веселкове дитинство моє», організоване 30 травня 2019 року Чернівецьким обласним центром для сім’ї, дітей та молоді з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Мета заходу – організація змістовного дозвілля та розваг для дітей, привернення уваги громадськості до проблем дітей соціально незахищених категорій. На свято було запрошено 130 дітей області.
         Свято розпочалась з перегляду прем’єри мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» в кінотеатрі «Ефект».

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулась в. о. директора Чернівецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Діана Савич, яка у своєму виступі зазначила: «Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє ! У дітей не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, турбота про дітей та їхній захист є найголовніших обов’язком дорослих. Впевнена, що лише об’єднавши зусилля ми зможемо зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце!»

По завершенню сеансу був проведений флешмоб «Моя мрія», під час якого усі свої мрії та бажання діти  записували на паперових долоньках та озвучували їх.
         Далі свято продовжилось у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, де діти пообідали в кафе «Літо». Від організаторів усі учасники свята отримали в подарунок настільну гру «Монополія», а від спонсора ТОВ «Рома» - солодку воду. Квитки на атракціони були  роздані дітям на руки так як мінлива дощова погода дещо завадила планам покататися, однак навіть це не завадило діткам гарно провести час, отримати радість, задоволення, багато усмішок та з гарним настроєм і позитивними емоціями повернутись додому.

Працівники Путильського районного  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  щиро дякують благодійникам за підтримку в організації поїздки – за надання палива ( Пентюк В.М, ПП Косован І., депутату районної ради Різаку В.О.), за надання транспорту для перевозу дітей – директору гімназії Дячук С.М. та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Горбан С.В.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 230 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: