Головна » 2015 » Квітень » 24 » Про проведення інформаційно-просвітницької кампанії
20:42
Про проведення інформаційно-просвітницької кампанії

Про проведення інформаційно-просвітницької кампанії щодо попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми в рамках акції

«Відповідальність починається з мене…».

   Районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками сектору у справах молоді та спорту, служби у справах дітей  протягом березня-квітня 2015 року проведено у 2 навчальних закладах інформаційно-просвітницьку кампанію щодо попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми в рамках акції «Відповідальність починається з мене…». Просвітницька робота проводилася на базі Путильської ЗОШ І-ІІІст., Фошківської НВК І ступеня та серед цільової аудиторії – молодь та неповнолітні засуджені до покарань без позбавлення волі 2 заходи. Соціальними працівниками центру СССДМ, сектору молоді та спорту, ССД інформаційно-роз’яснювальна  робота проводилася з учнями 6-7 класів та 2-4 класів на тему: «Насилля – проблема сьогодення».

   Ця тема є дуже актуальною, адже чи не кожен день ми зустрічаємося із проявами насилля у дитячих колективах, в сім'ях, на вулиці. Учням було надано інформацію про  види насилля, причини їх виникнення, наслідки  і відповідальність за його вчинення. Активне спілкування з учнями було підкріплено переглядом невеликих відеофільмів соціального спрямування. Такі перегляди дають  можливість задуматися дітям над питанням: «А як живу я?».  Наприкінці заходу  учням було проведено надано адреса та телефони соціальних служб району, до яких можна звернутися в разі проявів насилля чи жорстокого поводження.

   Такі бесіди необхідні, щоб учні та молодь знали, як вони повинні поводитися, що може трапитися внаслідок необдуманих вчинків, а також як побороти насилля над собою або зупинити його над іншими.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 652 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: