Головна » 2017 » Квітень » 13 » Про результати благодійної акції «Великодній дарунок», організованого працівниками РЦСССДМ та ТЧХУ.
11:19
Про результати благодійної акції «Великодній дарунок», організованого працівниками РЦСССДМ та ТЧХУ.

Однією із основних ознак цивілізованості суспільства, критерієм морального здоров'я нації є турбота про найзнедоленіших. Саме тому повернення до життя кращих національних традицій, заснованих на віковічних основах християнської моралі українського народу, таких як прагнення до благодійності, готовність поділитися з ближнім останнім,стало лейтмотивом акції "Великодній подарунок", який традиційно проводить Путильський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією Товариства Червоного Христа України в Путильському районі. Це дало змогу підтримати 14 сімей нашого району ( а саме - 5 сімей, які виховують дітей-інвалідів, 4 сімї, які опинилися у складних життєвих обставинах, 2 сім'ї учасників АТО, 3 багатодітні сімї, надавши натуральну допомогу продуктами харчування, великодніми смаколиками).

Благодійна акція "Великодній дарунок" офіційно закінчилася. Проте милосердя як категорія вічна не має часових характеристик і залежить від моральних якостей як особистості, так і народу. Допомагаючи тим, кому сьогодні важко, ми не тільки зцілюємо чиюсь зболену душу, відроджуємо віру в добро та надію на краще майбутнє, а й власним прикладом виховуємо молодь, забезпечуючи нерозривний зв'язок поколінь. Результати благодійної акції стали своєрідним підтвердженням успішності випробування жителів нашого району на доброчинність: попри всі економічні негаразди і соціальні потрясіння визначальними рисами залишаються бажання і вміння творити добро. Хочеться вірити, що акція стала своєрідним щепленням проти бездушності, черствості та байдужості.

 

Категорія: Акції | Переглядів: 361 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: