Головна » 2013 » Травень » 16 » ... про СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАТЕРІ та Міжнародного дня сім’ї
16:37
... про СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАТЕРІ та Міжнародного дня сім’ї

... про СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МАТЕРІ та Міжнародного дня сімї
          Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина — матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює їй любов до рідної землі. 
1
2-15 травня 2013 року, в рамках святкування Дня матері та Міжнародного дня сімї, в територіальних громадах району спільними зусиллями ФСР, виконавчих комітетів сільських/селищної рад, представниками ЗОШ, НВК, гімназії району, сільськими будинками культури та бібліотек відбулося вшанування  жінок-матерів.

У с. Дихтинець, с. Селятин, с. Мариничі, с. Киселиці, де є прийомні сім'ї Тодосійчук Г.В., Довбуш С.Г., Сімчук О.І. , дитячі будинки сімейного типу Скидан Г.В., Семенів А.І. у  СБ було розміщено фотовиставка «Миттєвості сімейного життя (чужих дітей не буває –всі вони НАШІ)», у с. Сергії , с. Підзахаричі , в сільській бібліотеці, відбулося привітання багатодітних матерів, в теплій задушевній атмосфері під музичний супровід матері ділилися досвідом виховання та насущними проблемами.

 В загальному фахівці з соціальної роботи діяли за такою схемою:  діти малювали на асфальті картини на тему «Моя сім`я» ; відбувалася презентація роботи ФСР щодо надання  соціальних послуг для сімей, дітей та молоді (роздавали презентаційні матеріали, безкоштовні консультації ) ; в сс..Дихтинці, Конятині, Яблуниці, Мариничі у спортивно-розважальних сімейних змаганнях приймали участь родини , проводилися конкурси для сімей на базі ДНЗ (Усть-Путила. Довгопілля) «Тато, мамо, я». 

 

 

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 594 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: