Головна » 2018 » Серпень » 22 » Про Всеукраїнський захід «Урок»
14:27
Про Всеукраїнський захід «Урок»

Уже традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід „Урок” з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації.

Відповідно до ст. 53 Конституції України , доручення  заступника голови обласної державної адміністрації І.Богатирця  від 15.08.2018 року № 82-Б «Про організацію проведення в Чернівецькій області профілактичного заходу «Урок», з метою виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі працівниками служби у справах дітей Путильської райдержадміністрації та Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було надано 5 пакунків канцелярського приладдя 5 дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

За сприяння обласної служби у справах дітей  , в рамках реалізації Регіональної програми запобігання дитячої бездоглядності та розвитку сімейних форм  виховання на 2017-2021 роки,  було виділено 9 «дитячих портфелів+ канцтоварів» дітям пільгових категорій району. Працівниками служби у справах дітей Путильської райдержадміністрації протягом серпня 2018 року буде вручено канцприладдя дітям пільгових категорій .

Працівниками РЦСССДМ буде вручено 30 пакунків канцприладдя дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Рейд „Урок” продовжуватиметься протягом вересня – жовтня поточного року та заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 257 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: