Головна » 2013 » Травень » 18 » ... про Заходи ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ПОМЕРЛИХ ВІД СНІДу
13:54
... про Заходи ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ПОМЕРЛИХ ВІД СНІДу


    ... про Заходи ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ПОМЕРЛИХ ВІД СНІДу 


 в територіальних громадах району відбулась акція до Всесвітнього дня пам’яті померлих від СНІДу. Всесвітній день пам’яті проводиться з метою згадати тих, хто помер від цієї хвороби, виразити солідарність з людьми, що живуть з ВІЛ/СНІДом, замислитись про те, що епідемія може торкнутися кожного з нас. 
Організаторами виступили: 
районнний центр соціальних служб для сім,ї, дітей та молоді.

У фойє сільських бібліотек та будинків культури ФСР  територіальних громад представили малюнки з питань ВІЛ/СНІДу. Поруч виклали червону стрічку зі свічок – один зі знаків солідарності з людьми, що постраждали від страшної хвороби. Також, кожен бажаючий міг підійти до спеціального білого полотна та написати на ньому червоною краскою «+1» – тобто виразити свою солідарність з людьми, що живуть з ВІЛ. 
        Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить чимало заходів, направлених на боротьбу з ВІЛ/СНІДом.

        ФСР протягом цього року працювали з молоддю у різних напрямках, їм було роз’яснено «Шляхи передачі ВІЛ»,  «ВІЛ/СНІД: питання і відповіді», «Поруч з тобою люди, що потребують допомоги», Захист від ВІЛ, ІПСШ та засоби контрацепції», «Твоє життя – твій вибір»

Завдяки розкриттю низки заходів молодь змогла пов’язати власні життєві ситуації та досвід учасників з особистим ризиком інфікування ВІЛ та ІПСШ. Сподіваємося що дані заходи вплинуть на зміну поведінки молоді на більш безпечну, що дуже актуально нині, незважаючи на те, що в нашому районі ВІЛ/СНІДу не зафіксовано.

 Таким чином, у 2012 році спеціалістами та фахівцями центру  СССДМ було проведено 18  інформаційно-просвітницькі заходи до соціально значущих дат у тому числі до Дня загиблих від ВІЛ/СНІД та Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. З початку 2013 року профілактична робота проводилась серед  молоді району у формі міні-лекцій, інформаційних повідомлень, бесід, лекторіїв, відео лекторіїв та розповсюджено близько 1200 екземплярів друкованої продукції з питань профілактики ВІЛ/СНІДу

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 1354 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: