Головна » 2013 » Жовтень » 16 » ПРОБЛЕМА БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
09:40
ПРОБЛЕМА БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

ПРОБЛЕМА БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ


16.10.2013 Проблема безпеки дорожнього руху на даний час являється однією із найважливіших проблем. Швидкість руху та кількість автомобілів на вулицях і дорогах нашої країни швидко зростає, а це спричиняє збільшення числа дорожньо-транспортних пригод. Виникають вони, на жаль, і за участю дітей дошкільного віку.

По цій причині забезпечення безпеки руху стає все більш важливою задачею. Особливе значення у вирішені цієї проблеми є завчасна і правильна підготовка самих маленьких наших пішоходів - дітей, яких вже зараз  за воротами дому чекають серйозні труднощі та небезпеки, і жити яким доведеться при незрівнянно більшою інтенсивністю автомобільного руху.

Саме тому  фахівцями з соціальної роботи Путильського РЦСССДМ у  ДНЗ  та початкових класах ЗОШ, НВК с.Підзахаричі, с.Розтоки, с.Мариничі, с.Дихтинець, смт.Путила  були проведені інтерактивні бесіди «Правила дорожнього руху», а також діти переглянули мультфільми на актуальну тему.

З раннього дитинства необхідно прививати основи знань з правил дорожнього руху. Правильне розуміння дорожніх знаків, розмітки, основних положень Правил дорожнього руху дозволять не тільки бути впевненим у собі пішоходом та водієм, а ще дозволить прийняти правильне рішення  у критичних  або форс-мажорних ситуаціях на дорозі.

Категорія: Заходи | Переглядів: 773 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: