Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Проблеми насилля в сім'ї
10:34
Проблеми насилля в сім'ї

Проблеми насилля в сім'ї


 На превеликий жаль так сталося, що проблема поширення насильства є актуальною і болючою для нашої країни. Особливо турбують численні факти насильства і жорстокості по відношенню до дітей та жінок. Вони потерпають від насильства кожного дня, в кожному населеному пункті. Тому не можна бути осторонь і вважати, що ця проблема нас не стосується.

За участю першого заступника голови районної державної адміністрації М.Платановського сьогодні на базі Путильського  районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з представниками сектору з питань молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей та представником ДІМ Путильського РВ УМВС в Чернівецькій області відбулося робоче засідання з питань координації та взаємоінформування  з питань профілактики насильства у сім’ях та жорстокого поводження з дітьми. Програма засідання була присвячена питанням організації співпраці між суб’єктами соціальної роботи. Комплексний підхід дозволив в повній мірі виокремити та  обговорити актуальні питання соціальної роботи, а саме: алгоритму дій при виявленні насильства в сім’ї , чи реальної загрози його вчинення. Михайло Петрович акцентував увагу присутніх на розпорядженні Кабінету Міністрів України від 01.12.2012 року     № 2154-р щодо Плану заходів з проведення Національної компанії «Стоп насильству» на період до 2015 року  та підготовці пропозицій щодо проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

По завершенню учасникам заходу було запропоновано переглянути документальний фільм «Якщо б'є, то кохає?» В фільмі представлені життєві історії жінок, які були жертвами домашнього насильства. Метою якого є широке інформування людей з цієї проблематики, навчання правилам безпечної поведінки

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 836 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: