Головна » 2016 » Серпень » 18 » ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА З БАТЬКАМИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ….
11:00
ПРОФІЛАКТИЧНА РОБОТА З БАТЬКАМИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ….

Профілактична робота з сім'ями є ефективною, якщо вона ведеться злагоджено та систематично. З метою запобігання дитячої бездоглядності та безпритульності, надання дітям з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року протягом цього тижня, за словами директора  Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з представниками служби у справах дітей, соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування при виконкомах сільських рад , представником РС КВІ проведений профілактичний рейд в селі Киселиці.

Під час рейду було черговий раз відвідано сім’ю Д., в якій дитина перебуває на обліку РЦСССДМ, ССД та РС КВІ, як така, що опинилася у складних життєвих обставинах, щоб оглянути  умови проживання та утримання її в цій сім’ї. В ході обстеження умов проживання встановлено, що мати створила належні умови. Також вищевказаній дитині надано спонсорську допомогу в підготовці до нового навчального року у вигляді канцтоварів .

Крім того, обстежено умови проживання  11 дітей в двох неблагополучних сім’ях Б. та Р., де профілактично-роз’яснювальна робота з батьками, яка проводилася співробітниками  дотичних соціальних служб раніше, дала свої невеликі позитивні результати.

Представниками вище перелічених служб регулярно проводиться інспектування родин з дітьми на предмет виявлення випадків неналежного виконання батьками своїх обов’язків.З усіма горе-батьками проведено профілактичні бесіди щодо здорового способу життя, створення належних умов для проживання, виховання та всебічного розвитку дітей та наголошено, що вони несуть відповідальність за життя та здоров′я своїх дітей.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 431 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: