Головна » 2014 » Вересень » 5 » ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «УРОК»
21:51
ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «УРОК»

 ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД «УРОК»

з 1 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах району розпочато Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», в рамках якого працівники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, навчальних закладів, кримінальної міліції у справах дітей, представників виконкомів місцевих рад здійснили обстеження  умов проживання дітей в сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах.

З дітьми та їхніми батьками проведено профілактичні бесіди, роз'яснено вимоги чинного законодавства про обов'язкову середню освіту, перевірено наявність у дітей одягу та шкільного приладдя.

Також в рамках заходу проведено рейд «Урок» щодо виявлення дітей шкільного віку, які не приступили до навчання. В ході рейду встановлено, що станом на 5 вересня учнів, які не приступили до навчальних занять без поважних причин не виявлено.

Станом на 01.09.2014 року на території Путильського району перебувають шестеро дітей шкільного віку із сімей – переселенців із тимчасово окупованих територій України, територіально-адміністративних одиниць України, в яких триває антитерористична операція. Всі ці діти охоплені навчанням, зазначають у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Категорія: Заходи | Переглядів: 839 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: