Головна » 2014 » Серпень » 7 » ПРОФІЛАКТИКА – ШЛЯХ ДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИН
15:22
ПРОФІЛАКТИКА – ШЛЯХ ДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИН

 

ПРОФІЛАКТИКА – ШЛЯХ ДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИН

У соціальній роботі важливо не тільки вчасно виявити складні життєві обставини, допомогти сім’ї їх подолати, а і запобігти їх виникненню.Для цього потрібно формувати родинні цінності, традиції сімейного виховання дітей, активно пропагувати здоровий спосіб життя, створювати умови для задоволення інтересів і культурних потреб сімей, надавати отримувачам соціальних послуг повну інформацію про зміст і види соціальних послуг.

З цією метою 06.08.2014 р. працівниками РЦСССДМ , ССД  та сектору у справах молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту було проведено індивідуальні консультації дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах в населених пунктах Руська, Селятин, Плоска, Сергії

Для підліткого віку є актуальним профілактика правопорушень, адже для цього віку на перший план виходить бажання самоствердитись, вибір майбутнього життєвого шляху. Працівниками проведено міні-лекції, які  дали змогу дітям задуматись, чи варто вибирати хибний шлях у житті.

Всі учасники отримали соціально-рекламну продукцію центру - буклети з профілактичним змістом та візитівки фахівцівРЦСССДМ, ССД, сектору мооді та спорту.

Бажаючі отримали необхідні консультації.

07.08.2014 року працівники ССД , державним інспектором УПСЗН, головою Сергіївської с/р, о.у. КМСД за участю  заступника голови районної ради проведено повторне обстеження умов проживання дітей в багатодітній сім'ї с. Гребінь. В результаті обстеження проведено профілактичні бесіди з дорослими членами родини та їх дітьми. Винесено офіційне застереження до матері дітей щодо недопущення в подальшому зловживання материнськими обов’язками.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 483 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: