Головна » 2014 » Червень » 18 » ПРОЙШОВ СЕМІНАР ДЛЯ ФАХІВЦІВ РАЙОННОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ
23:25
ПРОЙШОВ СЕМІНАР ДЛЯ ФАХІВЦІВ РАЙОННОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ'Ї ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

В зв’язку з  аргументованим чинним законодавством вивільненням фахівців із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді на базі райдержадміністрації для працівників центру, що вивільняються зорганізовано проведення семінару на тему: «Правові аспекти вивільнення. Послуги служби зайнятості вивільнюваним працівникам».

Захід відбувся за участі голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького, який звернувся до фахівців центру зі словами подяки за проведену роботу та зазначив, що діюча влада докладатиме максимум зусиль щоби нормалізувати життя в країні та забезпечити людей гідною роботою.     

Поряд з цим директор Путильського РЦЗ  Михайло Яків’юк поінформував  з питань, що стосуються гарантій вивільнюваних працівників, порядку реєстрації в службі зайнятості та отримання матеріального забезпечення.

Також працівники служби зайнятості розповіли про послуги, які надаються центром зайнятості, зокрема отримання одноразової допомоги на відкриття підприємницької діяльності, підняття або ж пере профілізацію через проходження курсів та проведення семінарів тощо.

Учасники семінару отримали вичерпні відповіді та роз’яснення  на свої запитання від працівників служби зайнятості та  інформаційні  буклети.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 436 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: