Головна » 2019 » Березень » 21 » Проведено обстеження умов проживання дітей, які опинились в складних життєвих обставинах
10:45
Проведено обстеження умов проживання дітей, які опинились в складних життєвих обставинах

З метою соціального захисту дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм необхідної допомоги, запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, моніторингу ситуації в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах робочою групою у складі начальника служби у справах дітей Т.Фрасинюк, директора РЦСССДМ М.Фокшек, соціальним працівником ТЦСО (НСП) О.Зінич, головним спеціалістом УСЗН М.Ревуцькою, соціальним педагогом та практичним психологом Путильської ЗЗСО І-ІІІ ст. проведено обстеження умов проживання та виховання 7 неповнолітніх дітей (1 дитина з особливими потребами) в родині селища Путила, яка опинились в складних життєвих обставинах.

Учасниками рейду зверталась увага на створення належних умов для повноцінного життя, виховання та розвитку дітей, забезпечення систематичного медичного огляду.

Беззаперечним є той факт, що регулярна профілактична робота – це запорука захисту прав та інтересів дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займались улюбленою справою, а в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Такі рейди, згідно планів роботи служби у справах дітей та районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, проводитимуться й надалі.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 419 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: