Головна » 2014 » Травень » 5 » Проведено засідання групи взаємопідтримки на тему «Щаслива сім’я – щасливі діти»
11:39
Проведено засідання групи взаємопідтримки на тему «Щаслива сім’я – щасливі діти»

Проведено засідання групи взаємопідтримки на тему «Щаслива сім’я – щасливі діти»

Свята, велична, мудра, ніжна і безмежно любляча… Такі вони – наші мами, перед якими ми схиляємо голови і дякуємо за подарований ними всесвіт. З нагоди Дня сім’ї та Дня матері 05 травня 2014 року відбулося засідання групи взаємопідтримки «Щаслива сім’я- щасливі діти», організоване центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. У ньому взяли участь 2 прийомні матері та мати-вихователька.

З привітальним словом до прийомних матерів звернулася директор центру Марія Фокшек. Вона висловила подяку мамам за щирість душі та безмежну любов, яку вони дарують прийомним дітям. Начальник служби у справах дітей Тетяна Фрасинюк також подякувала присутнім матерям за їх внесок в розвиток альтернативних форм сімейного виховання на теренах Путильщини та вручила присутнім Подяки ССД та РЦСССДМ з нагоди відзначення ДНЯ МАТЕРІ , а директор центру вручила цінні подарунки.

Учасниками групи взаємопідтримки обговорено питання «Чи потрібно говорити дітям про їх біологічних батьків» та звернуто увагу на ідентичність як важливу складову особистості вихованців.Досвідом виховання прийомних дітей мами ділились за чашкою чаю.Того дня звучало чимало слів на адресу її величності Матері.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 489 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: