Головна » 2018 » Березень » 30 » «Психологія спілкування та конфліктів у соціальні роботі»
18:00
«Психологія спілкування та конфліктів у соціальні роботі»

Директор центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді взяла участь у дводенному семінарі на тему: «Психологія спілкування та конфліктів у соціальні роботі» для працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області, всього було охоплено 14 осіб.
Метою проведення заходу є підвищення фахового рівня соціальних працівників центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, як менеджерів-професіоналів, отримання ними сучасної інформації поняття конфлікту як взаємодії соціальних суб’єктів, з’ясування сутності конфлікту та причинні фактори виникнення конфліктів, що допоможе їм у здійсненні соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.
Під час семінару обговорювалися поняття конфлікту як соціального явища, особлива увага приділялася внутріособистісним та груповим конфліктам у шкільному середовищі, не вирішення яких може призвести до насильства.
Учасникам семінару акцентовано на надзвичайно гострій проблемі, яку останніми роками визнано найпоширенішою в освітній практиці - шкільного булінгу, виду насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного. Під час виконання практичних вправ учасники заходу мали змогу відпрацювати навички рівноправного спілкування з учнівською аудиторією, навчитися розпізнавати ознаки дружнього та недружнього спілкування, протидіяти проявам агресії, захищати друзів від кривдників, звертатися за допомогою у критичних ситуаціях.
В семінарі прийняв участь Пансик Максим Михайлович, практичний психолог, залучений спеціаліст обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 349 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: