Головна » 2017 » Листопад » 2 » Реальна допомога багатодітній неповній сім'ї.
17:39
Реальна допомога багатодітній неповній сім'ї.

У наш такий складний та стрімкий час, буває, що люди, на жаль, часто-густо не помічають ближнього, проходять повз стороннє нещастя. Але у світі, який для всіх єдиний, як небо, і сонце, і Бог - немає нікого і нічого стороннього. Інколи просте добре слово, розуміння, дружня порада чи невеличка матеріальна підтримка може повернути віру у життя та силу жити далі. Це і є милосердя, як найвірніший знак справжньої величі людини.

Вважається, що благодійні справи повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює любов, турботу та добро. Саме на таких високих чеснотах будується гуманне суспільство і тільки сповідуючи принципи милосердя можна розраховувати на розквіт й благополуччя в державі. На жаль, зараз рідко знайдеш людину, котра погодиться безкорисливо допомагати іншим чи то через не популярність таких вчинків в сьогоденні, чи то через скромність наших співвітчизників.

Приємно відзначити, що й поміж наших земляків є такі люди, які збагачують свій духовний світ саме благодійністю. Маючи добре серце та безмежну любов до дітей небайдужі люди надали пральну машину «Bosch» для багатодітної родини вдівця, який виховує 8 дітей з с. Малий Дихтинець . І не забажали іншої винагороди ніж вдячні дитячі очі.

Добре, що є ще люди, які безкорисливо допомагають. Від імені Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та багатодітної родини, яка отримала пральну машину хочеться подякувати працівникам відділення №1 «Нова пошта» (за безкоштовну доставку та хороший сервіс), громадській діячці м. Чернівці Ользі Гришин-Грищук (яка знайшла благодійника), виконкому Дихтинецької сільської ради (яка надала дані про родину). Нехай Ваша безкорислива допомога повертається Вам сторицею. За допомогу ми вдячні кожному, хто з розумінням вислухав, підтримав та долучився до благодійності.

Хочеться, аби в нашій громаді не меншало співчутливих людей, готових подати руку допомоги тим, хто цього потребує.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 303 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: