Головна » 2019 » Квітень » 16 » Рейд - кризові сімї
17:00
Рейд - кризові сімї

                З метою раннього виявлення та своєчасного вивчення потреб сімей, а для деяких і контролю за створенням умов проживання та виконанням батьківських обов’язків 16 квітня 2019 року працівниками Путильського РЦСССДМ було ініційовано проведення виїзного рейду-перевірки 2 сімей, в яких виховуються 7 дітей та перебувають у складних життєвих обставинах на території Дихтинецької сільської ради (Греблино). До здійснення даного рейду залучено соціального педагога, шкільного психолога та класного керівника Дихтинецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів

             Під час перевірки члени комісії звертали увагу на наявність запасів продуктів харчування, необхідних сезонних дитячих речей, шкільного приладдя, спальних місць, білизни та створення належних умов для проживання дітей.

          Відвідувались дані сім’ї з дітьми також з метою перевірки цільового використання коштів по народженню дитини. В ході проведення рейду грубих порушень виявлено не було, однак дані сім’ї було взято на особливий контроль.

            Під час рейду з батьками проведено соціально-профілактичну роботу щодо виконання батьківських обов’язків, щодо умов проживання та виховання дітей, запобіганню вчинення домашнього насильства, щодо вживання алкогольних напоїв та цільового використання соціальних виплат на дітей.

        Вкотре, батькам було наголошено, що кожен з них несе особисту відповідальність за виховання дитини, її фізичний і духовний розвиток, організацію дозвілля, навчання, забезпечення необхідного харчування, медичного догляду та інше.

            Працівники РЦСССДМ звертаються до усіх батьків з закликом дарувати своїм дітям любов, адже ви потрібні один одному. Ніякі проблеми не страшні, якщо в тебе є люблячі люди.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 340 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: