Головна » 2014 » Грудень » 24 » Результати конкурсу "В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ"
20:01
Результати конкурсу "В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

 

НАЙКРАЩІ ЛЮДСЬКІ ЧЕСНОТИ ДІТИ НАМАГАЛИСЯ ВТІЛИТИ В РОБОТАХ, ВИКОНАНИХ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

"В НІЧ НА СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

З 20 листопада по 16 грудня серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів проходив ІХ районний конкурс малюнків та виробів декоративно-прикладного мистецтва серед дітей різних категорій на тему «В ніч на святого Миколая».

Тематичний конкурс започатковано 2005 року,за ініціативи  Путильської художньої школи та Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей,з того часу мистецький захід проводитьсящороку до Дня святого Миколая. 

Як інформують в районному центрі соціальних служб для сімей, дітей та молоді 17грудня підсумовано результати конкурсу участь в якому прийняли 138 дітей з 14 освітніх закладів району.

Переглядаючи роботи члени журі відзначили досягнення юних митців, життєстверджувальний характер їхнього мистецтва, світлі й радісні барви життя, що переважають  у різноманітних за стилем й технікою виконання робіт. «Такі роботи допомагають багатьом усвідомити найважливіші цінності людського буття –  любов до ближнього, благочестя, милосердя, силу духу у прагненні до прекрасного, радість творіння й примноження добра. І багатьом із нас, хто має достатній фізичний потенціал, варто замислитись над тим, як саме ми його реалізовуємо, і взяти за приклад творчу наснагу дітей з різних сімей в їхньому бажанні зробити цей світ кращим – попри всі труднощі й негаразди, якими  нас випробовує доля», - впевнений директор художньої школи Тарас Ковальчук.

Водночас директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек зауважила, що популярність конкурсу з роками зростає з часу. Такого роду  конкурси, запевняє керівниця центру, є однією з перших сходинок для зростання майбутніх відомих майстрів, адже спонукає учасників до вдосконалення своїх мистецьких навиків та наполегливої праці.         

Переглянути роботи переможців ІХ районного конкурсу можна відвідавши  виставку, яка проходить в холі районної бібліотеки до 18січня наступного року.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 456 | Додав: Irka | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: