Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Робоча нарада за участі першого заступника голови РДА
16:26
Робоча нарада за участі першого заступника голови РДА

З метою забезпечення ефективного функціонування норм закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування у нічний час», перший заступник голови Путильської районної державної адміністрації Михайло Ямницький провів робочу нараду за участі представників служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту РДА, дільничного офіцера поліції та  видав відповідне доручення. На підставі нього службою у справах дітей розроблено та узгоджено з Путильським відділенням поліції графік проведення спільних перевірок дотримання норм закону.

«Здійснювати контроль за процесом виконання норм закону будуть представники служби у справах дітей, правоохоронних органів, а також районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, якими будуть здійснюватись рейди перевірки щодо виявлення перебування осіб у віці до 16 років у розважальних закладах після 22:00. Разом з цим буде приділятись увага і перевірці відпуску неповнолітнім алкогольних напоїв та дотримання графіку роботи таких закладів», - повідомив Михайло Ямницький.

Проте,на думку представників соціальних служб, ефективною мірою виховання серед дітей такі рейди-перевірки можуть стати лише у тому разі, якщо учасниками будуть не тільки відповідальні особи райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, а й у першу чергу – батьки.

 

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 403 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: