Головна » 2018 » Серпень » 22 » Робоча зустріч з представниками соціальної сфери Конятинської ОТГ
14:00
Робоча зустріч з представниками соціальної сфери Конятинської ОТГ

За участі директора Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді М.Фокшек, в.о. начальника служби у справах дітей М.Шутак сьогодні відбулася робоча зустріч із представниками соціальної сфери Конятинської ОТГ (Мотуз Г., Луцюк Є.).

Під час зустрічі присутні отримали роз’яснення з питань, що регулюють роботу ОТГ, зокрема питання стосувалися роботи в соціальній сфері, виконання наказу Мінсоцполітики від 14.06.2018 року № 890 «Про деякі питання діяльності об’єднаних територіальних громад щодо соціальної підтримки населення та захисту прав дітей. Метою наради було обговорити проблемні питання діяльності ОТГ в соціальній сфері та визначити механізми взаємодії між органами місцевого самоврядування та службою у справах дітей і районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в умовах реформ.

Директор РЦСССДМ М.Фокшек ЦСССДМ зазначилазазначила, звертаючись до присутніх: «Сьогоднішня зустріч - це розмова про проблеми, які ми маємо вирішувати разом. Хотілося б почути від вас те, що вас хвилює, та відпрацювати шляхи співпраці. Прошу не сприймати сьогоднішню зустріч як нараду, де хтось комусь нарізає задачі - ми маємо знайти точки дотику і почати разом працювати на результат».

В.о. начальника служби у справах дітей М.Шутак акцентувала увагу присутніх на роботі з дітьми пільгових категорій – дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Ознайомила присутніх із новими змінами в законодавчій базі.

Високу активність та небайдужість під час обговорення проявляли соціальні працівники ОТГ.

По завершенню зустрічі учасникам було вручено соціально-інформаційну продукцію – буклети, листівки, плакати з питань запровадження послуги патронату, формування відповідального батьківства, профілактики негативних явищ, профілактики ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, тютюнопаління та алкоголізму.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 254 | Додав: Irka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: