Головна » 2018 » Квітень » 2 » Робота в громаді
11:09
Робота в громаді

Протягом І кварталу цього року працівниками районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді із залученими соціальними партнерами – соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування, служби у справах дітей райдержадміністрації по сім`ях Усть-Путильської, Дихтинецької, Путильської, Сергіївської  територіальних громад, з метою проведення профілактичної роботи здійснено перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини.

В ході роботи були відвідані 27 сімей, які отримують допомогу при народженні дитини, проведено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Фактів нецільового використання допомоги не виявлено.

Членам сімей надано комплекс соціальних послуг консультаційного, психологічного та інформаційного характеру, проведено бесіди з метою попередження загрози життю і здоров’ю дітей, які проживають у даних сім’ях, а також профілактичні бесіди із батьками щодо вживання алкоголю, тютюнопаління та належного виконання батьківських обов’язків, попереджено про наслідки невиконання батьківських обов’язків та нецільового використання державних допомог сім’ям з дітьми.

На території даних сільських рад були розміщені інформаційно-довідкові листівки про можливість створення прийомних та патронажних сімей, проводилась інформаційна кампанія з пошуку кандидатів в прийомні батьки та патронатні сім’ї.

Категорія: Заходи | Переглядів: 308 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: