Головна » 2013 » Квітень » 25 » Розроблено механізм дій щодо покращення соціальної роботи з молоддю
21:59
Розроблено механізм дій щодо покращення соціальної роботи з молоддю
Розроблено механізм дій щодо покращення соціальної роботи з молоддю

24 квітня 2013 року на базі районної бібліотеки фахівцями з соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по Путильській територіальній громаді проведено круглий стіл на тему: «Молодь та суспільство», присвячений Міжнародному дню солідарності молоді. Участь в засіданні взяли представники районної центральної бібліотеки, гімназії, Путильської загальноосвітньої школи, Путильського центру дитячої та юнацької творчості, депутати селищної ради та лідери учнівського самоврядування.

Питання підняті в процесі обговорення були досить актуальними, зокрема соціальні проблеми сучасної молоді, роль молодіжних організацій у процесі та вирішенні проблем молоді, роль ФСР у проведені первинної профілактики злочинності, пропаганді здорового способу життя.

Приємно відмітити, що діалог пройшов в конструктивному руслі, а по завершенню засідання «круглого столу» було розроблено механізм дій щодо покращення соціальної роботи з молоддю. Представники бібліотеки організували для присутніх  виставку літератури на задану тематику.

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 544 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: