Головна » 2019 » Вересень » 12 » семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»
14:00
семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

12 вересня в Путильській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся черговий семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Провела захід для безробітних фахівець служби зайнятості Марія Іванюк спільно з начальником відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Тетяною Несторяк та заступником начальника відділу Путильського бюро безоплатної правової допомоги Тетяною Різак.

Основна мета семінару – попередження поширення злочинів торгівлі людьми, роз’яснення проблеми торгівлі людьми, зокрема куди звертатись у разі надання допомоги.

Увазі присутнім представлено документальну стрічку MTV EXIT «Життя на продаж», в якій зафіксовані свідчення жертв торгівлі людьми, а також фільм інформує, як залишитися у безпеці, обираючи роботу за кордоном.

Категорія: Заходи | Переглядів: 473 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: