Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Сердечно вітаємо Вас з Днем працівника соціальної сфери
11:20
Сердечно вітаємо Вас з Днем працівника соціальної сфери

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

Сердечно вітаємо Вас з Днем працівника соціальної сфери

Працівник соціальної сфери – це людина, яка не лише за професійним обов’язком, а й за покликом душі надає допомогу людям, які її потребують. Ця допомога не завжди є помітною для широкого загалу, та й винагорода за пророблену роботу доволі часто бажає бути більш вагомою, проте, переконаний, що сили для подальшої наснаги у своїй праці ви черпаєте заглянувши у вдячні очі дитини-сироти, якій змогли подарувати нову родину, відвадивши сім’ю, яка завдяки вашій турботі та підтримці впевнено прямує до виходу з життєвих негараздів в яких опинилася, спостерігаючи за молодою людиною та її кар’єрними здобутками, якій допомогли в працевлаштуванні.

         Завдяки оперативності, завдяки розумінні ситуації, що склалася, зрештою, завдяки теплу та небайдужості ваших сердець, сьогодні Ваш район є таким, який турбується про військовослужбовців які беруть участь в антитерористичній операції захищаючи нашу Україну від ворогів та про вимушених переселенців зі східних областей нашої країни, а не лише сім’ями СЖО.

Шановні колеги, висловлюємо Вам шану за нелегкий фронт роботи.Лише спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя кожного жителя Вашого району.

         То ж принагідно бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, добробуту та успіхів у вашій шляхетній і такій потрібній справі. Нехай сумлінність та професіоналізм керують Вами на вашій трудовій ниві, а держава гідно оцінює Вашу роботу

 

 

З повагою працівники Путильського РЦСССДМ

Категорія: Заходи | Переглядів: 435 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: