Головна » 2013 » Серпень » 27 » Шановні багатодітні родини району!
17:47
Шановні багатодітні родини району!

Шановні багатодітні родини  району!

Путильський районний центр соціальних служб для сімї,дітей та молоді  повідомляє, що Президент України Віктор Федорович Янукович підписав ухвалений Верховною Радою Закон "Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про охорону дитинства". Зазначений нормативний акт прийнятий з метою врегулювання розбіжностей щодо визначення категорій сімей, які можуть бути віднесені до поняття «багатодітна сім’я». Законом встановлюється, що багатодітна сім´я - це сім´я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі, разом проживає та виховує трьох і більше дітей, у тому числі кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який (яка) проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує.

До складу багатодітної сім´ї включаються також діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, - до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.

Виходячи з цього, РЦСССДМ та  сектор у справах молоді та спорту запрошує багатодітні сім’ї, в яких подружжя, перебуваючи в зареєстрованому шлюбі, спільно виховує дітей від різних шлюбів, завітати в адмінбудинок РДА, 3 поверх, для внесення змін в Посвідчення багатодітної сім’ї. Додаткову інформацію можна отримати звернувшись за телефонами:

2-22-12 чи 2-17-44.

Шановні багатодітні родини району! Звертаємо вашу увагу, що відповідно до Закону України, який регламентує питання соціального захисту багатодітних сімей, обов'язковою умовою отримання пільг на комунальні послуги є наявність Посвідчення багатодітної сім'ї. У разі відсутності зазначеного документу, нарахування пільг – не можливе, а надання їх - припинено. У зв'язку з цим, просимо багатодітні родини (які виховують 3 і більше рідних або усиновлених дітей), з числа мешканців району  завітати до сектору у справах молоді та спорту чи до фахівця з соціальної роботи у Вашій територіальній громаді  для вирішення питання оформлення посвідчення.

Документи,

 які необхідно надати сектору у справах молоді та спорту для отримання посвідчень  батьків багатодітної   сім'ї  та дитини з багатодітної сім'ї

·         заява  батька або матері про видачу посвідчень;

·         копія свідоцтв про народження дітей;

·         копія сторінок  паспорта  батька  та  матері  з  даними   про прізвище, ім'я, по батькові, дату його видачі, місце реєстрації та особливі відмітки;

·         копія сторінок  паспорта  дітей, яким, на момент видачі посвідчення,  виповнилося 16 років  з  даними   про прізвище, ім'я, по батькові, дату його видачі, місце реєстрації та особливі відмітки;

·         завірена довідка про склад сім'ї;

·         фотокартки для документів (батьків та дітей) розміром 30 х 40 міліметрів;

 

·         довідка про  те,  що  за  місцем реєстрації батька або матері посвідчення  структурним  підрозділом  не   видавалися   (у   разі реєстрації батьків за різним місцем проживання).

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 619 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: