Головна » 2012 » Серпень » 16 » Шановні друзі!
15:56
Шановні друзі!

   Рада вітати Вас на офіційному веб-сайті Путильського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Путильської районної державної адміністрації.

 Путильський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді дотримується принципів відкритості й прозорості у своїй діяльності, а також доступності інформації.

Впевнена, що тут ви знайдете й багато іншої інформації про життєдіяльність Путильщини – краю Буковинськогог соловія Юрія Федьковича та палкого захисника прав та свобод Лукяна Кобилиці, на благо жителів якого ми маємо честь працювати.

Адже питання якості державних соціальних послуг є актуальними у кожній розвинутій європейській державі. Громадянське суспільство вимагає від соціальних працівників України виконання намічених цілей професійно, старанно та завзято. Наша праця слугує на користь людям, забезпечуючи реалізацію державної соціальної політики.

         За останні роки центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  докладено багато зусиль щодо поліпшення соціального становища дітей, сімей та молоді. Сотні людей району отримують соціально – психологічну допомогу працівників центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Ми зацікавлені у тому, щоб кожна дитина у нашому районі  зростала щасливою у міцній благополучній сім’ї, щоб кожен підліток та молода людина вели здоровий спосіб життя, щоб кожна сім’я всебічно розвивалась, дотримуючись стійких морально – духовних принципів.

         Сподіваємось, що гортаючи сторінки нашого сайту, ви отримаєте потрібну інформаційну допомогу, яка стане першим кроком до вирішення проблеми.  І та  інформація, яку Ви тут знайдете, буде для Вас цікавою та корисною.

 Бажаю вам і надалі з приємністю відвідувати наш сайт.

Щиро зичу здоров’я, щастя, добробуту та успіхів у житті.

 

З повагою                                   

Марія Фокшек

директор Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

Переглядів: 626 | Додав: Irka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: