Головна » 2015 » Грудень » 31 » Шановні відвідувачі сайту, колеги!
14:09
Шановні відвідувачі сайту, колеги!

 

Шановні відвідувачі сайту, колеги!

Ось і минув ще один рік творіння добра в соціальній сфері. Він приніс хороші результати нашої спільної завзятої роботи, яка спрямована на так потрібну допомогу сім’ям, молоді та дітям. Ми з Вами «рятували» життя, дарували надію, запалювали вогники не лише в душах , а в очах людей. Всіма зусиллями намагалися ефективно виконувати непрості завдання, які ставила перед нами держава. Тож дозвольте побажати Вам, щоб і в наступному році Ваш колектив відчував себе незмінною часточкою пазлу  Життя, який відображає контрасну картинку Добра, Милосердя, Любові та Миру

Від імені Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді бажаємо в прийдешньому році намокнути під доларовим дощем, і нехай падолист удач падає в Ваші руки весь наступний 2016 рік. Нехай же в будь-який сезон року, як ніби новорічний снігопад, буде сипатися на Ваш дім щастя. Бажаємо отримати насолоду від кожної хвилини наступаючого року.
         Кожен з нас чекає від 2016 Нового року тільки кращого, адже він обов'язково повинен бути вдалішим і радіснішим від попереднього. У такі свята завжди очікуєш від життя казкових змін. Бажаємо Вам, щоб всі передноворічні сподівання не просто банально збулися, а реальність перевершила навіть найпотаємніші і фантастичні очікування. Нехай життя дарує Вам чудові подорожі, нові звершення. І нехай успіх стане супутником усіх починань! З Новим 2016 Роком!

Бажаємо, щоб так і сталося, а всі дванадцять місяців приносили б яскраві враження, приємні зустрічі, щирі посмішки. Благополуччя вам і взаєморозуміння!

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 419 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: