Головна » 2016 » Грудень » 18 » Шановні жителі Путильщини! Дорогі батьки та діти! Відвідувачі сайту!
15:00
Шановні жителі Путильщини! Дорогі батьки та діти! Відвідувачі сайту!

Від імені працівників Путильського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді вітаю Вас із Днем Святого Миколая!

         19 грудня парафіяни православної церкви відзначають День святого Миколая — покровителя і заступника не тільки дітей, а й мандрівників. Свято вважається одним із найбільш шанованих у православному світі та відкриває цикл новорічних і різдвяних свят.

          Цього дня найбільше очікує саме малеча, адже святий Миколай приносить слухняним діткам довгоочікувані подарунки.Це свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.

На порозі великого свята хочеться побажати всім Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і, звичайно, такого цінного миру! Нехай здійсняться всі ваші мрії і бажання, а у свято Миколая Чудотворця перемогу здобуває добро.

           Вітаю найменших жителів району зі світлим, казковим святом! Зростайте добрими й щасливими – батькам на радість, а Україні – в славу! Достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Микола хай освятить вас і благословить на добрі справи.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 309 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: