Головна » 2015 » Серпень » 24 » Щиро вітаю всіх нас із величним святом – Днем незалежності України!
15:16
Щиро вітаю всіх нас із величним святом – Днем незалежності України!

 

Шановні колеги, земляки!

Щиро вітаю всіх нас із величним святом – Днем незалежності України!

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. День незалежності – це особливе свято для кожного українця, незалежно від віросповідань і політичних поглядів.

На жаль, цього річ  цей день має гіркий присмак втрат. 24  річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи права та свободи громадян. Тисячі героїв нашого часу відстоюють зі зброєю в руках право народу на мирне життя у рідній державі. Сотні з них заплатили за незалежність непомірну ціну – власне життя. Важко говорити про досягнення, коли усвідомлюєш гіркоту подібних втрат. Саме час переоцінити себе як частину великої держави. Час для єднання, змін і виважених рішень.

Впевнена, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших сіл, селища, району та усієї України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише окремих людей, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!

Нехай же над нашою державою завжди буде мирне небо, а у серці кожного побільшає добра. Від щирого серця й від усієї душі зичу вам : землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. І нехай мрія про краще майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. З святом Вас!

З повагою,

директор РЦСССДМ  М.Фокшек

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 368 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: