Головна » 2018 » Серпень » 20 » Щодо проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в районі
14:26
Щодо проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» в районі

В рамках проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок» та з метою захисту прав та законних інтересів дітей, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, виявлення ранніх ознак сімейного  неблагополуччя районним центром соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, соціальним працівником ТЦСО (НСП), секретарем Дихтинецької сільської ради днями було проведено обхід сімей різних категорій  на території с. Греблина, с.Замогила, с.Дихтинець Путильського району. Даний виїзд був здійснений для оперативного реагування на повідомлення небайдужих громадян. Було обстежено умови проживання і утримання малолітніх дітей, здійснено оцінку стану їх забезпеченості одягом, предметами гігієни, продуктами харчування, розвиваючим приладдям про що складено акт обстеження житлово-побутових умов дитини.

Членами комісії обстежено умови проживання 9 дітей в 3 сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. За місцем проживання відвідано ще три сім’ї, на які просили звернути увагу сусіди, проте вдома нікого не було.

За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, батьків попереджено про притягнення до адміністративної відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків.

Беззаперечним є той факт, що регулярна профілактична робота – це пряма компетенція органів самоврядування, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ювенальної превенції це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Давайте разом приділяти більше уваги підростаючому поколінню, адже щасливе дитинство – це запорука щасливого майбутнього!

І пам’ятаймо! Якщо хочете допомогти дітям, батьки яких неналежно доглядають за ними, – не рятуйте їх своєю байдужістю, а приведіть за руку до районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді чи служби у справах дітей (вул.Українська 180, 3 поверх).  Бо вони – це наше майбутнє, яке не повинно бути морально скаліченим.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 241 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: