Головна » 2013 » Листопад » 5 » «СИЛА БАТЬКІВСЬКИХ СЛІВ»
17:27
«СИЛА БАТЬКІВСЬКИХ СЛІВ»

«СИЛА БАТЬКІВСЬКИХ СЛІВ»

Більшість із нас замислюються, чи правильно ми поводимось з дитиною. Звичайно, немає ідеальних життєвих прикладів виховання. Усі ми маємо труднощі й іноді не впевнені, чи добре виховуємо своїх дітей. Однією з проблем, що найбільше непокоїть, є питання поведінки: що треба зробити, аби діти поводилися добре?..

На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо гармонійного і всебічного розвитку дитини, заради майбутнього держави та з метою профілактики підліткової злочинності фахівцями із соціальної роботи  Путильської територіальної громади (Несторяк Т. М., Савчук Н.І., Торак Т.В., Магалюк Л.В.), Плосківської територіальної громади (Бідіна С.З.), Сергіївської територіальної громади (Самашко І.І.), Розтоківської територіальної громади (Петращук Т.В.), Конятинської територіальної громади (Паучек О.В.) проведено 01-05 листопада 2013 року  бесіди , групові консультації на тему: «Сила батьківських слів» для членів сімей, які опинилися у складних життєвих  обставинах . Під час  бесіди, в ході активного спілкування, застосовувались методи педагогічного та психологічного впливу.

Учасникам роз'яснено, що правильне спілкування між дитиною та батьками, - це процес виховання, що стане запорукою успішності дитини у майбутньому та її швидкої адаптації у сучасному динамічному суспільстві.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 523 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: