Головна » 2017 » Жовтень » 4 » СОЦІАЛЬНА РОБОТА НА ТЕРИТОРІЇ УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКОЇ ОТГ
15:13
СОЦІАЛЬНА РОБОТА НА ТЕРИТОРІЇ УСТЬ-ПУТИЛЬСЬКОЇ ОТГ

Сьогодні , в першій половині дня, працівники районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді і служби у справах дітей райдержадміністрації здійснили робочий візит на територію Усть-Путильської об`єднаної територіальної громади.

З метою надання комплексної допомоги спеціалісти вищезазначених структур, з залученням представників місцевого самоврядування відвідали сім`ю, що опинилися в складних життєвих обставинах, опікунську сім`ю, в якій виховується 2 дітей позбавлених батьківського піклування, вибірково в трьох сім’ях провели обстеження цільового використання коштів при народженні дитини.

В ході обстеження були вивчені основні потреби кожної сім`ї та надано консультації з питань соціального забезпечення.

Під час візитів з батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності поліпшення житлово-побутових умов для виховання та розвитку дітей. Також батькам було роз’яснено, що у разі ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дитини, згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, статті 59 Закону України «Про освіту», статті 150 Сімейного Кодексу України їх буде притягнуто до відповідальності у встановленому законом порядку. У ході роботи представникам сімей надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків стосовно своїх неповнолітніх дітей. Спеціалістами надано низку консультацій з питань виховання дітей та створення належних умов для їх повноцінного розвитку, цільового використання коштів.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 287 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: