Головна » 2019 » Січень » 30 » Соціальні відвідування сімей у складних життєвих обставинах.
16:33
Соціальні відвідування сімей у складних життєвих обставинах.

         30 січня 2019 року працівники Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей Путильської районної державної адміністрації, соціальним працівником ТЦСО (НСП), головою Сергіївської сільської ради здійснили спільний виїзд до с.Рипень Сергіївської сільської ради. Виїзд було здійснено з метою перевірки умов проживання сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на обліку вищезазначених установ, регулярно відвідують такі родини, аби виявити існуючі в них проблеми та своєчасно допомогти в їх розв’язанні.

         Під час виїзду було відвідано 3 кризові родини, в яких виховується 6 неповнолітніх дітей. За результатами обстеження з’ясовано, що батьки створили умови проживання, однак санітарно-гігієнічні умови потребують покращення .

         У ході соціальних відвідувань членам сімей було надано. ряд консультацій щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, вікових особливостей розвитку дітей, ролі сімейного оточення на їх соціалізацію; проведена роз’яснювальна робота стосовно необхідності беззаперечно виконувати рекомендації лікарів - педіатрів та дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання. Також їм було надані інформаційні листівки «Пам’ятка для батьків», у якій зазначені підстави позбавлення батьківських прав, згідно чинному законодавству.

         Профілактична робота в даних сім’ях проводилась з метою попередження вчинення насильницьких дій в сім’ї, забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов проживання дітей, їх виховання. За результатами обстежень складено відповідні акти, надано консультації.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 339 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: