Головна » 2017 » Серпень » 15 » Співпраця в дії
16:25
Співпраця в дії

З метою належного контролю за поведінкою засуджених, які перебувають на обліку Путильського районного сектору з питань пробації на постійній основі налагоджено співпрацю з Путильським районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді, сектором превентивної діяльності Путильського відділення поліції  ГУНП в Чернівецькій обл. шляхом здійснення спільних попереджувальних заходів.

Так, сьогодні працівниками Путильського РС з питань пробації (начальником - Гордей О.М.), РЦСССДМ (Фокшек М.І., Несторяк Т.М.), сектору превентивної діяльності  (Грігоца Ю.Я.) було здійснено перевірку за місцем проживання засуджених, які перебувають на обліку.

У ході перевірки було вивчено умови проживання, коло інтересів підоблікових та їх  спілкування з членами сімї і сусідами, а також проведено профілактичну бесіду з засудженими щодо дотримання умов відбування покарання з випробуванням, ведення здорового способу життя, законослухняного способу життя та недопущення скоєння нових злочинів та правопорушень.

На останок члени рейдової групи побажали підобліковим гідно пройти випробувальний термін і бути звільненими лише по відбуттю призначеного покарання.

Категорія: Заходи | Переглядів: 422 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: