Головна » 2018 » Травень » 31 » Святкова поїздка в м. Чернівці напередодні Міжнародного дня захисту дітей
17:20
Святкова поїздка в м. Чернівці напередодні Міжнародного дня захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей – це не лише свято, а і нагода ще раз привернути увагу громадськості до питання необхідності забезпечення прав та інтересів дітей, адже кожна дитина має право на щасливе дитинство.

Вже традиційно напередодні першого дня літа, до відзначення Міжнародного дня захисту дітей Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує свято для дітей соціально-незахищених категорій «Веселкове дитинство моє». Вчора делегація у складі 20 дітей від Путильського району побувала на святі.

Програма заходу була різноманітною та насиченою, спочатку діти у кінотеатрі «Ефект» переглянули мультфільм «Руслан і Людмила». Після завершення кіносеансу вони отримали кульки, які випустили в небо, як символ здійснення своїх мрій. Згодом розважальна програма продовжилась у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка, де маленькі учасники заходу відвідали розважальні атракціони, відпочили та смачно пообідали в кафе «Літо».

Приємно, що діти отримали від свята море задоволення і незабутні відчуття радості та з подарунками повернулись додому. Щиро дякуємо за допомогу в організації поїздки голові РДА, ПП Пентюк С., ПП Різак, директору Путильського РЕМу Малишу М.

Категорія: Заходи | Переглядів: 243 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: