Головна » 2013 » Червень » 1 » СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ
22:35
СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 червня – день, на який чекає уся шкільна дітвора. Для них це не дата, а своєрідний невидимий кордон у безтурботне дитинство, у країну літнього відпочинку, де здійснюються дитячі мрії. Адже саме там на них чекають подорожі до Чорного і Азовського моря, величних Карпат… А хтось вже бачить себе на березі теплого, мов парне молоко, ставку, що розлігся біля дідусевої і бабусиної хати, чи «ганяє» велосипедом сусідських гусей… Безтурботна дитяча країна, ім’я якій КАНІКУЛИ!

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня у районі відбулася низка заходів. Цього дня Путила розквітла на очах, з парку перед РБК  лунала запальна музика (за музику окреме дякую директору РБК). Усміхнені обличчя дітей звеселяли, пісні вихованців ПЦДЮТ зворушували серця. Долучилося до проведення  такого масового святкування багато людей – працівники різних установ і організацій району, зокрема організатори даних заходів - служба у справах дітей, центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ПДЮЦТрайонний будинок культури, районного центру зайнятості… Це добрий приклад спільної доброчинної праці, особливо, коли стосується вона наших дітей.


         Свято удалось на славу. Навкруги дзвенів радісний дитячий сміх. У цей день територія біля районного будинку культури  стала територією дітей.  Діти активно долучилися до конкурсу «Малюнок на асфальті» , де вдало по дитячому висвітлили свої дитячі мрії.





        Цього ж дня, за спонсорської підтримки Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, голови районної організації «Партія Регіонів» Д.Ославського, голови районної організації Всеукраїнської об’єднання «Батьківшина» М.Козяна, першого секретаря районної організації Соціалістичної партії України В.Буняк, начальника Путильського районного сектору управління Державної служби МНС в Чернівецькій обл. В.Різака, директора Путильського районного центру зайнятості М.Яківюка отримали морозиво, настільні ігри, канцелярські приладдя (пинали, альбоми для малювання, фотоальбоми, кольорові олівці, фломастери), повітряні кульки.


„Дітям світу – мир і сонце, й квіти” – таким був лейтмотив дитячого свята. І хай ці слова стануть пророчими для них, хай мир і спокій, добро і злагода, радість і впевненість у завтрашньому дні будуть головними ознаками щасливого дитинства.

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей  обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і  обласною службою у справах дітей  організовано заходи «Ти повинен знати свої права» для дітей соціально незахищених категорій області.


Від імені нашого району побувала група дітей у складі 11 чол. Вони зустрілись з губернатором краю. Діти мали змогу поспілкуватися з ним віч на віч, зустріч відбулася у формі діалогу «питання-відповідь», після завершення  всі учасники провели змістовне дозвілля в розважальному комплексі «Турбіна» ТРЦ «Екватор», всім діткам було вручено цінні подарунки, а по завершенню побували на атракціонах, каруселях в парку ім. Т. Шевченка.

 


 

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 1179 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: