Головна » 2013 » Листопад » 28 » ТАК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ....
17:46
ТАК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ....

ТАК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ

Щомісяця у районному центрі СССДМ проходить нарада-навчання фахівців із соціальної роботи. Обрані теми різноманітні – проте всі вони стосуються соціальної підтримки найбільш уразливих категорій населення, вивченню законодавчої бази щодо захисту сімей, дітей та молоді.

28 листопада в районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулась чергова нарада фахівців із соціальної роботи, на якій   розглядалися питання щодо організації діяльності центру на найближчий період.

На нараді були визначені завдання для фахівців із соціальної роботи на грудень 2013 року, а саме: організація та проведення в територіальних громадах, навчально-освітніх закладах району заходів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, Міжнародного дня інвалідів, благочинної акції «Подаруй радість дитині і не лише своїй» (до Дня св.. Миколая), Всеукраїнської акції «16 днів без насильства», методичний день новорічно-різдвяна акції «Радість в дім кожної дитини».

Директор РЦСССДМ поінформувала колег з порядком організації та програмою проведення заходу «Сузіря надій». Керівник районного центру наголосила, що подібні акції можна провести і в окремих територіальних громадах та доручила фахівцям надати пропозиції щодо часу та місця проведення таких заходів у сільській місцевості ( однак визначилися з проведенням даного свята в РБК)

Вона також проаналізувала планування роботи фахівцями, стан виконавчої дисципліни, аналіз здійснення соціальних супроводів ФСР та надала рекомендації щодо складання планів роботи на місяць.Також було наголошено на необхідності охоплення соціальною роботою 100% сімей з дітьми та сімей, в яких перебувають під опікою діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Марія Іллівна звернула увагу на необхідності активізації висвітлення діяльності фахівців із соціальної роботи в засобах масової інформації, Інтернет ресурсах, проаналізувала діяльність фахівців із соціальної роботи щодо профілактики насильства в сім’ї.

Під час наради фахівці із соціальної роботи звітували про свою роботу  при виконкомах сільських рад (виступи на виконкомах та сесіях с/р), співпрацю із соціальними партнерами.

 Навчання буде продовжуватись і надалі, тому є впевненість, що діяльність кожного фахівця сприятиме соціальному захисту сімей, дітей та молоді.

 

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 549 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: