Головна » 2014 » Травень » 8 » "Тепло родинного вогнища"
12:10
"Тепло родинного вогнища"

 "Тепло родинного вогнища"

 Наша інформаційно-просвітницька година, присвячена Всесвітньому дню родини – це ще одна сходинка до сімейного зближення, до родинного єднання «в сім’ї вольній, новій». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Батьки, діти, онуки – найрідніші між собою люди, з'єднані в сім'ю Божою волею.

Родина, сім'я – це велика сила. Тільки вона є надійним і незрадливим захистом від усяких життєвих негараздів.

Взаємини батьків і дітей – це споконвічна проблема, від позитивного вирішення якої залежить благополуччя нашої держави, адже сім'я – це державна структура.

Дружні, спокійні, врівноважені стосунки між батьками і дітьми – це запорука здорового морального клімату в суспільстві. Не може людина творчо працювати, навчатися, якщо її щось пригнічує, тривожить, якщо не все гаразд у сімейних стосунках.

Тільки родина – опора в житті кожної людини. І те, якою буде погода в домі, яким теплим та ясним буде родинне вогнище, залежить від батьків, і від дітей.

Протягом 05-08 травня фахівці з соціальної роботи спільно з представниками сільських бібліотек, учителями ЗОШ, НВК, гімназії, вихователями ДНЗ відсвяткували День матері та Міжнародний день сімї (родини). Більшість присутніх мали змогу переглянули відеоролик, який мав на меті, донести до присутніх, що допомагати іншим це святий обов’язок кожного, поважати матір – святий обов’язок кожного з нас. Під час проведення низки заходів панувала атмосфера добра, миру, любові, злагоди, це допомогло сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах зрозуміти, що життя не закінчується і є люди, до яких можна звернутися за допомогою, і які ніколи не відмовлять.

 

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 509 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: