Головна » 2018 » Червень » 4 » Ти творець власної “Книги життя” під таким гаслом відбувся інформаційно-профілактичний лекторій з елементами тренінгу
16:00
Ти творець власної “Книги життя” під таким гаслом відбувся інформаційно-профілактичний лекторій з елементами тренінгу

За ініціативи Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації у Чернівецькій області» та районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді спільно з представниками відділення "Путильське бюро правової допомоги" в приміщенні бюро правової допомоги відбувся  інформаційно-просвітницький захід з елементами відеолекторію з особами молодіжного віку, які засуджені до покарань не пов’язані з позбавленням волі «Ти творець власної «Книги життя»

         Організатори вважають, що кожна людина може потрапити в складну життєву ситуацію, але щасливий той, у кого є сім’я і багато друзів, та буває й так, коли потрібна порада чи допомога, а близької людини поряд немає. Саме тому РЦСССДМ та Путильське бюро правової допомоги запросила 11 осіб молодіжного віку, які засуджені до покарань не пов’язані з позбавленням волі, щоб стати для них тією людиною, а вірніше тією установою куди вони могли б прийти за порадою, за допомогою, або просто поспілкуватися”.
         На заході були створені сектори: інформаційно-довідковий, правовий, соціальний та сектор досліджень. У секторах учасники заходу отримали консультації щодо здобуття освіти, працевлаштування, прав людини, здорового способу життя.

         Також під час зустрічі представили відеосюжет про людей, які, опинившись у складних життєвих ситуаціях, не втрачають віри, надії та змінюють своє життя на краще. Сподіваємось, що корисна інформація, здобута під час відеолекторію, а також позитивні приклади допомогли молодим особам, які похитнулись у житті, стати на вірний шлях.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Заходи | Переглядів: 316 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: