Головна » 2015 » Січень » 15 » Традиційне свято для дітей з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші» змінив свій формат проведення
15:56
Традиційне свято для дітей з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші» змінив свій формат проведення

Традиційне свято для дітей з особливими потребами «Повір у себе і в тебе повірять інші»

змінив свій формат проведення

Різдвяно-новорічні свята для будь-якої дитини – період дива і віри у казку. Особливо це стосується хлопчиків та дівчат, для яких кожен день – це боротьба  з фізичним болем та зневірою.

Саме тому Путильський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки інших соціальних служб району, меценатів та благодійників вже 19 рік поспіль для дітей з особливими потребами організовують cвяткове різдвяно-новорічне дійство під назвою «Повір у себе і в тебе повірять інші».

Цього річ до благодійного заходу вже традиційно долучилися народний аматорський драматичний колектив «Колиба» (керівник – Марія Ліска), районний центр зайнятості та приватний підприємець селища Олексій Кера. «Не зважаючи на складну ситуацію захід все ж вдалось організувати для двадцяти восьми сімей, в яких виховуються діти з особливими потребами», - зазначила на святі в.о. директора РЦСССДМ Тетяна Несторяк.

З привітальними словами до діток з особливими потребами звернулась перший заступник голови районної державної адміністрації Лариса Скидан, яка відмітила важливість ось таких свят, які допомагають дітям розкріпоститися і відчути теплоту та увагу оточуючих.

Діти з обмеженими можливостями разом з батьками змогли переглянути лялькову виставу «Зайчикова хатинка», підготовлену акторами театру. Доповнили радість свята новорічні подарунки, які отримали дітлахи від РЦСССДМ

По завершенні лялькової вистави  присутні мали можливість  поспілкувались між собою та пригоститись запропонованими солодощами, фруктами  та піццею.

Водночас батьки мали нагоду задати питання та отримати кваліфіковані поради від фахівців , працівників соціальної сфери.

Категорія: Заходи | Переглядів: 409 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: