Головна » 2015 » Травень » 7 » ТУРБОТА ПРО УЧАСНИКІВ АТО - НАШ ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК
10:34
ТУРБОТА ПРО УЧАСНИКІВ АТО - НАШ ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК

ТУРБОТА ПРО УЧАСНИКІВ АТО - НАШ ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК, – голова РДА М.САВЧУК

Сьогодні, 7 травня,  під керівництвом голови районної державної адміністрації Миколи Савчука відбулось засідання постійно діючої робочої групи для забезпечення соціальних гарантій учасників АТО.

Звертаючись до членів робочої групи Микола Петрович наголосив на необхідності якісного забезпечення належного медичного та соціального обслуговування учасників АТО, згідно пунктів доручення голови облдержадміністрації  від 24 березня поточного року. Керівник виконавчої влади району зауважив, що відповідна робота структурними підрозділами та районними службами з учасниками АТО має проводитись в рамках толерантності, терпимості та негайного реагування на їх потреби та в межах своєї компетенції.

За словами начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Миколи Шевчука відповідна інформаційна, роз’яснювальна робота на виконання доручення облдержадміністрації проводиться систематично. Поряд з цим управлінням ведеться реєстр учасників АТО за категоріями, розроблено інформаційні пам’ятки, ведеться моніторинг їх соціального забезпечення.

Про результати анкетування п’яти воїнів АТО, які вже отримали відповідний статус поінформувала директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек. За її словами, дані, що містяться в інформаційній довідці допоможуть визначити нагальні потреби військовослужбовців та вживати заходів для забезпечення потреб учасників АТО.

Голова РДА дав відповідні доручення щодо позитивного задоволення потреб учасників АТО.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 505 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: