Головна » 2017 » Листопад » 7 » УСВІДОМЛЕННЯ ПАТРІОТИЧНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
15:58
УСВІДОМЛЕННЯ ПАТРІОТИЧНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

З метою патріотичного виховання клієнтів пробації 07.11.2017 року працівниками районного сектору з питань пробації спільно з представниками Путильського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Путильського бюро правової допомоги та Путильського районного військового комісаріату було проведено захід на тему: «Любов до Батьківщини».

Основним завданням даного заходу було утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки, підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до захисника вітчизни, героя, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю.
В ході бесіди учасники активно брали участь в обговоренні даної теми, оскільки сьогодні, як ніколи, кожен із нас усвідомив, що він – українець і в нас є Батьківщина з її мовою, традиціями та культурою. По завершенню заходу клієнти пробації дійшли висновку, що найважливішим пріоритетом патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

Категорія: Заходи | Переглядів: 353 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: