Головна » 2019 » Травень » 6 » В полі зору молодь, яка засуджена до покарань без позбавлення волі.
13:33
В полі зору молодь, яка засуджена до покарань без позбавлення волі.

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя. Тому працівники Путильського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, спільно з соціальними партнерами, мобілізують свої зусилля для позитивної інтеграції підоблікових у суспільстві.
        Так, 06.05.2019 року представники Путильського районного сектору Олеся Гордей та Тетяна Торак, директор Путильського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Фокшек та головний спеціаліст Путильського бюро правової допомоги Валерія Кермач, провели черговий інформаційно-просвітницький захід для неповнолітнього та молоді, яка засуджена до покарань без позбавлення волі.
        Мета такого заходу полягала у тому, щоб донести до клієнтів пробації корисну інформацію про здоров’я, фактори, що впливають на нього, формування негативного ставлення до шкідливих звичок та бажання навчитися дбати про своє здоров’я. Увазі присутніх було продемонстровано декілька соціальних роликів з даного питання та презентацію щодо законодавчих змін у протидії з жорстоким поводженням та насильством у сім’ях.   Також учасники обговорили права людини на соціальний захист і конституційні гарантії його здійснення в Україні, дотримання соціальних стандартів та нормативів.
        Насамкінець важливо зазначити, що найголовніше - пробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, своє життя та майбутнє. По завершенню заходу в індивідуальному порядку було забезпечено роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Путильського районного сектору відповідно до попередньо узгодженого та затвердженого графіка.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 260 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: