Головна » 2013 » Листопад » 26 » В Путильській ЗОШ учням розповідали як запобігти насильству в сім’ї
10:19
В Путильській ЗОШ учням розповідали як запобігти насильству в сім’ї


В
 Путильській ЗОШ учням розповідали 

як запобігти насильству в сім’ї

             Ще недавно в нашому суспільстві вважалося неприйнятним говорити відверто про насильство. Проте насильство існує давно і зустрічається досить часто: воно розповсюджено серед людей різних національностей, різного фінансового та соціального статусу. Факти жорстокості відбуваються всюди: в сім’ях, учбових закладах, на вулицях. Особливо турбують численні факти насильства і жорстокості по відношенню до дітей та жінок.

26 листопада 2013 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівці з соціальної роботи ІІ категорії  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Н.Савчук та Т.Несторяк завітали до Путильської ЗОШ І-ІІІ ст..

 Метою візиту було привернення уваги підростаючого покоління до актуальної проблеми подолання насильства в сім’ї, протидії жорстокого поводження з дітьми, ґендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

 Серед присутніх були і педагоги. В своєму виступі Тетяна Несторяк  розповіла присутнім про наслідки насильства в сім’ї, про кризові центри куди можна звернутися за допомогою особам, які постраждали від насильства. Наталка Савчук торкнулася аспектів правового захисту від насильства, заходів запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності, жорсткого поводження з дітьми, захисту прав дітей.

По закінченню  всі присутні отримали інформаційно-просвітницькі матеріали: листівки та  буклети.

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 595 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: